Diensten

Payrolling

Wel de lusten, niet de lasten

Bij payrolling werft en selecteert u zelf de medewerker. Deze wordt dan bij Oneflex aangebracht en bij uw bedrijf uitgezonden. Juridisch gezien is Oneflex de werkgever.

Maximale flexibiliteit

Met payrolling houdt u uw personeelsbestand en dus ook uw kosten flexibel. De mensen gaan bij u aan het werk op uitzend- of detacheringsbasis, zodat u zelf geen arbeidsrechtelijk risico loopt. Payrolling geeft ook het voordeel dat een payroller geen proeftijd kent. Hierdoor heeft u langer de mogelijkheid om te beoordelen of medewerkers voldoen aan uw eisen en wellicht in aanmerking komen voor een contract.
U bespaart daarmee ook veel tijd, omdat wij de hele loon- en personeelsadministratie voor onze rekening nemen.

De voordelen op een rijtje:
  • Efficientere bedrijfsvoering
  • Geen administratie- of registratiekosten
  • Maximale flexibiliteit
  • De know-how van Cova als ondersteunende partner
  • Gespecialiseerd in tijdelijke, gekwalificeerde krachten
  • Altijd een tolk of vertaler aanwezig

Uitzending

De kracht van uitzendwerk

Misschien heeft u binnenkort tijdelijk behoefte aan extra personeel. Gezien de fluctuaties in de conjunctuur zou dat zo maar op korte termijn kunnen. Het lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk om dat zelf ter hand te nemen: veel bedrijven denken nog steeds dat eigen werknemers inhuren goedkoper is en dat het contracteren van tijdelijke krachten gemakkelijk en snel te doen is.

Regelgeving steeds ingewikkelder en strenger

Oneflex wil u graag bijpraten over de nieuwe regelgeving op het gebied van tijdelijk werk, arbeidsvoorwaarden en de Europese wetgeving op het gebied van buitenlandse werknemers. Wij kunnen u vertellen in welke gevallen het voordeliger is om uitzendkrachten in te zetten. Werving, selectie, controle, registratie en administratie brengen voor tijdelijke krachten relatief hoge kosten met zich mee. Het regelen van arbeidsrisico’s, ziekteverzuim, premies en belastingen is vooral bij buitenlandse werknemers een tijdrovend proces.

Oneflex adviseert objectief en persoonlijk.

Wij plaatsen de juiste mensen op de juiste plek. Tevens zorgen wij voor noodzakelijke veiligheids- en werkinstructies in de moedertaal en zorgen ervoor dat u altijd helder en duidelijk met onze uitzendkrachten kunt communiceren.

Detachering

Bij deze vorm van dienstverlening biedt Oneflex de medewerker een contract aan voor bepaalde tijd: de duur van het project. In dit contract worden afspraken vastgelegd met betrekking tot proeftijd en opzegtermijn.

Waar zijn ze als je ze nodig hebt?

Detacheren is maatwerk en gaat verder dan alleen het eruit pikken van een goed CV. Ervaren professionals die snel aan de slag kunnen. Oneflex zorgt voor werving, selectie , administratie en alle wettelijke controle en registratie. Zo kunt u productie draaien zonder veel gedoe. Oneflex heeft de keuze uit twee soorten detachering: contract-detachering of project-detachering.

Contract-detachering

De kandidaten zijn snel inzetbaar, hebben ruime ervaring en in de meeste gevallen ook direct productief. U kunt in dit geval iemand die goed bevalt voor langere tijd inlenen zonder vast contract. Dat scheelt een hoop werk.

Project-detachering

Met project-detachering haalt u de juiste mensen en ervaring in huis om uw project tot een goed einde te brengen. U hoeft ons alleen maar één keer aan te geven wat er precies moet gebeuren. Oneflex werft de juiste medewerkers, instrueert en registreert de mensen en neemt ze in dienst. Wij zorgen ervoor dat de klus binnen de tijd geklaard wordt!

Alle rechten voorbehouden © 2022 oneflex.nl
Website beheer en onderhoud LinQxx - Lokaal gevonden worden