Skip to main content

Vakgebieden

U vindt onze medewerkers op tal van werkplekken waar flexibele kracht nodig is en een snel inzicht in de gewenste efficiënte werkwijze. Cova heeft een groot bestand van tevreden klanten die zich vooral concentreren in de:
  • Tuinbouw
  • Landbouw
  • Verpakkingsindustrie
  • Bloementeelt
  • Vleesverwerkende industrie
  • Logistiek

Beschikbare vacatures

VENLO: Meewerkend Voorman
VOOR EEN OPDRACHTGEVER IN DE REGIO VENLO ZIJN WIJ OPZOEK NAAR TWEE MEEWERKEND VOORMANNEN FUNCTIE OMSCHRIJVING: Regelen van het voorraadbehe…

Vleesindustrie

Mensen die van aanpakken weten in vlees

In de vleesindustrie komt het aan op specifieke kwaliteiten. Het is werk dat veel van een medewerker vraagt. En als er een gat valt in uw personele bezetting, wilt u dat een tijdelijke medewerker direct in het productieproces kan meedraaien. Die medewerkers vindt u bij Oneflex personeelsdiensten. De vleesindustrie is een van onze specialismen. Voor grotere en kleinere vleesverwerkende bedrijven zijn we dé intermediair bij de werving van tijdelijke arbeidskrachten. De medewerkers op de spilposities bij Oneflex personeelsdiensten zijn namelijk zélf uit de vleesindustrie afkomstig. Daardoor bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau die aan een half woord genoeg heeft om uw personele behoefte juist in te vullen.

Bij Oneflex kunt u terecht voor het gehele spectrum aan functies binnen vleesverwerkende bedrijven berekend is. En er niet voor terugdeinst om de mouwen op te stropen om het productieproces ongehinderd doorgang te laten vinden.

Food Personeel

Heeft u snel goed gekwalificeerd personeel nodig voor uw food organisatie? Wilt u buitenlandse arbeidskrachten inhuren, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken? Bij Oneflex werven we als food nationaal en internationaal personeel. Voor tijdelijk of vast, met Oneflex bent u verzekerd van de juiste werknemers. Oneflex werven en selecteren de juiste kandidaten voor u. Daarnaast regelen we zaken als betaling, huisvesting en opleiding voor uw nieuwe medewerkers.

Land- en Tuinbouw

Uitzendkrachten voor de land- en tuinbouw die weten van aanpakken en het gewend zijn om in de buitenlucht of in de glastuinbouw(kassen) te werken. Als no-nonsense personeelsdiensten weten we wat binnen deze tak belangrijk is. In de land- en tuinbouw heeft men vaak te maken met seizoensgebonden activiteiten. Oneflex levert flexibele uitzendkrachten welke bekend zijn met werken in de land- en tuinbouw en daardoor direct kunnen starten met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Of het nu gaat om het plukken van paprika’s, tomaten, komkommers in kassen, graag zijn we u van dienst met:

  • Oogstmedewerkers;
  • Bladplukkers;
  • Toppen/Draaiers;
  • Ruimmedewerkers.

Staat de specifieke functie die u zoekt er niet bij? Neem even contact op en we vinden de juiste medewerker voor u.

Schoonmaakwerk

Met een partner als Oneflex staat u nooit met lege handen. U weet dat er altijd iemand aan de andere kant van de lijn de handschoen oppakt.

Schoonmaakwerk is de basis van Oneflex sinds het begin in 2000. Uitzendkrachten zijn niet meer weg te denken uit de schoonmaakwereld, niet alleen vanwege de kosten, maar ook vanwege hun expertise en kwaliteit van werken.

Oneflex is gewend om kansen te creëren uit de knelpunten op de werkvloer.

Voordat u een personeelsprobleem ervaart, heeft Oneflex een infrastructuur opgezet waarbij de juiste ploeg klaar staat om in het gat van de arbeidsmarkt te springen. Onze visie: waar werk is, is toekomst. Elke vraag verdient een passend antwoord, ongeacht de omstandigheden of voorwaarden. Oneflex zoekt en werft actief mensen met de juiste ‘aanpak-mentaliteit’ zodat wij een passend antwoord hebben op de meest knellende vragen.